Geen producten (0)
 

Belder, ds. J. - Een gave apart

€ 4,95
Op voorraad
Omschrijving

Hoe seksualiteit een plaats krijgt in je leven - God heeft de gave van seksualiteit aan een man en vrouw gegeven om de liefde op een heel bijzondere manier te beleven. Ook als jongere heb je seksuele gevoelens. Hoe moet je daarmee omgaan binnen of buiten een relatie? 

De wereld om ons heen kent een vrije seksuele moraal. Op vele maneiren worden seksuele verlangens geprikkeld. Om niet ongemerkt meegezogen te worden,  is het goed te weten waar de gave van seksualiteit zijn oorsprong vindt. 
Als je weet welk doel God heeft met deze gave, maakt dat je sterker om hier zuiver mee om te gaan. Ook als je merkt dat de kracht van de verleiding groot is. Heel praktisch stel je grenzen om jezelf niet in moeilijkheden te brengen. Omdat velen trouwen niet meer zo nodig vinden, belicht de auteur het unieke van de huwelijksrelatie. Ook het kinderen krijgen en de rolverdeling tussen man en vrouw komen aan de orde. De auteur gaat in de laatste hoofdstukken in op de problematiek van homofiele gevoelens en de angst om over te schieten.

Uitg. Groen, 104 pag. pb. in mooie staat!