Geen producten (0)
 

Mintle, Linda - Je bent net je moeder

€ 6,95
Op voorraad
Omschrijving

Je ben net je moeder biedt dochters een praktisch handvat om te werken aan een betere relatie met hun moeder. De auteur beschrijft op welke punten het mis kan gaan, geeft inzicht in de moeder-dochter-relatie en reikt mogelijkheden aan om met onrealistische verwachtingen en conflicten om te gaan.

De veel beschreven relatie tussen moeders en dochters kan heel speciaal zijn, maar ook ambivalent en problematisch verlopen. In dit boek geeft de auteur, een Amerikaans gezinstherapeute, vanuit een christelijke levensvisie een praktisch handvat aan dochters om te werken aan een betere relatie met hun moeder. Daartoe geeft ze inzicht in de aard van de moeder-dochterrelatie en beschrijft ze aan de hand van voorbeelden uit haar beroepspraktijk op welke punten problemen tussen moeder en dochter kunnen ontstaan.

Vervolgens reikt ze dochters mogelijkheden aan om de relatie meet hun moeder te verbeteren en op een effectieve manier met conflicten om te gaan. Elk hoofdstuk wordt daartoe afgesloten met een serie praktische adviezen, die sterk zijn geent op bijbelse richtlijnen. Binnen het grote aantal publicaties over dit thema valt dit boek op door de uitgesproken levensbeschouwelijke invalshoek. Vlot en begrijpelijk geschreven! 

Uitg. Barnabas, 276 pag. pb. In hele mooie staat!