Geen producten (0)
 

McDaniel, Lurlene - Een engel aan mijn bed / Afscheid vol beloften / Voor eeuwig in mijn hart

€ 15,00 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

Lea en haar moeder zijn pas verhuisd. Het is december en Lea moet zich alleen vermaken, want haar moeder is tijdens de kerstdagen op huwelijksreis. Als ze zomaar haar vinger breekt wordt Lea door de dokter naar het ziekenhuis gestuurd en daar moet ze blijven voor een onderzoek. Lea's zaalgenootje heeft Rebecca. Zij komt uit een grote Amishfamilie. Lea had nooit eerder dit soort gelovige mensen ontmoet, maar is erg blij met hun gezelschap. Ze kan goed overweg met Rebecca's grote broer Ethan en haar oudere zus Charity.

Lea neemt een vakantiebaantje vlak bij het dorp waar Ethan woont, een jongen die ze heeft leren kennen toen ze in het ziekenhuis werd behandeld voor kanker. Deze jongen is Amish, een gemeenschap die in het noord-oosten van de Verenigde Staten leeft en die erg veel waarde hechten aan hun oude tradities en hun religie. Ze leven dan ook nogal gei??soleerd en Lea wordt niet erg geaccepteerd door de Amish. Dit maakt de vriendschap tussen haar en Ethan er niet makkelijker op hoewel Lea erg haar best doet haar vriend te begrijpen.

De familie omringt Lea met leifde en aandacht als bekend wordt dat ze erg ziek is. Ethan en Lea voelen iets heel bijzonders voor elkaar, maar Lea weet dat een Amish en een Engelse nooit samen iets kunnen hebben. 's Nachts krijgt Lea een aantal keren bezoek van Gabriëlla. Zij is een van de verpleegsters, denkt Lea, maar toch is zij onbekend op de afdeling. Waarom bezoekt Gabriëlla haar?

Uitg. Callenbach, 260 pag. gebonden, in zeer mooie staat!  Complete serie in 3 delen!