Geen producten (0)
 

Steeg, Hanny van de - Noa kan niet anders / Noa zet door

€ 14,95
Op voorraad
Omschrijving

Noa leert voor klasse assistente. Ze heeft verkering met Richard, die ze al kent van het vmbo. Hij wil zijn havo diploma halen en daarna verder studeren.

Laura is Noa's beste vriendin. Door het ontslag van haar vader komt Laura in de problemen. Noa wil alles doen om haar vriendin te helpen. Maar het is lastig dat ze alles voor haar ouders moet verzwijgen. En bovendien houdt ze nu weinig tijd over voor Richard. Hun verkering dreigt spaak te lopen.

Noa geniet samen met haar vriendinnen Laura, Julia en Charlotte van een zonnige vakantie in Ouddorp. Ze maakt er kennis met Lars, een gymleraar, die ze later op de stageschool weer ontmoet. Maar of Richard dat zo leuk vindt... En ook Laura moet niets van Lars hebben.

Noa krijgt het niet gemakkelijk. Ze wordt gedwongen tot keuzes die ze eigenlijk niet kan maken. Maar Noa volgt de stem van haar hart. Ze kan niet anders...

Noa zet door ...: Eindelijk is het zover: Noa zit op de pabo en gaat haar eerste stage lopen. Op haar eigen basisschool. Al snel ontdekt ze dat daar wat aan de hand is: soms hangt er een vreemde spanning. Er is duidelijk iets gebeurd en Noa wil weten wat. Gelukkig loopt Laura op dezelfde school stage, zodat Noa alles met haar kan bespreken. Maar Laura heeft wel wat anders aan haar hoofd. Danny vindt haar leuk, maar met zijn familie klikt het niet. Noa vraagt zich af of die twee wel bij elkaar passen. Ondertussen heeft Noa het niet makkelijk op de stageschool. Vroeger haalde ze daar zelf van alles uit, nu maken sommige kinderen in de groep het haar flink lastig. Noa gaat twijfelen of ze wel een goede keus heeft gemaakt, maar ze zet door.