Geen producten (0)
 

Dubbeld, B. - Eyeopeners - Weekboek 2024 - 9789463702447

€ 15,90 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKTj-24957
EAN code 9789463702447
Omschrijving

Allerlei media proberen de meningsvorming van jonge mensen te beïnvloeden.

Het Weekboek 2024 doet daar bewust aan mee. Met actuele thema’s een aantrekkelijke foto’s. Kort, kleurrijk en in begrijpelijke taal. Voor jongens en meiden. Scholier, student of werkend.

De onderwerpen zijn gekoppeld aan wat er in kerk, maatschappij en economie voor 2024 is geagendeerd. Fris, prikkelend en eigentijds verpakt – met een Bijbelse visie.

Daarmee is het Weekboek prima persoonlijk of in gezinnen te gebruiken. Als geschenkboek verrassend en passend.

Scholen, jongerenwerkers en kerken kunnen er ook hun voordeel mee doen. Voor openingen, lessen of aanknopingspunten.

--------

Met het Weekboek wordt een nieuw genre geïntroduceerd. Het doel van deze uitgave is om pubers en jongvolwassenen minimaal één keer per week iets goeds te laten lezen. Jongeren die schakelen tussen kerk en wereld. Jongens en meisjes die niet van lezen houden. Scholieren en/ of werkenden die een druk (digitaal) leven leiden.

Dagboeken zijn er te kust en te keur. Maar die zijn voor deze jonge mensen vaak een brug te ver. Geprobeerd wordt met dit initiatief om zo dicht mogelijk bij deze jongelui te komen. Onderwerpen uit hun leefwereld komen luchtig en prikkelend aan bod – de auteurs kennen de doelgroepen.

Elk item krijgt een serieuze toepassing en beslaat maximaal twee bladzijden. In een kader wordt verwezen naar de Bijbel of naar iets wat daarop gebaseerd is. Zeven leestips voor elke dag ontbreken nooit. Soms staan er ook doetips in. Een quote en een illustratie maken het af.

-------

B. Dubbeld, Gert-Jan van Panhuis en Hilda van Veldhuizen-Bisschop kennen de doelgroep 15 tot 20-jarigen voor wie dit Weekboek bestemd is.

Uitgeverij: Koster, Nieuw, 112 pagina's, paperback