Geen producten (0)
 

Jasperse, P. - Kent u ze nog... die van Stavenisse

€ 7,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

Voor de samenstelling van dit boekje "Kent u ze nog ... die van Stavenisse" werd op ruime schaal navraag gedaan voor het verkrijgen van geschikte foto's, zowel bij de hedendaagse als bij voormalige inwoners van Stavenisse. Getracht werd om de Stavenissenaars te laten zien in hun werk, terwijl ook beroep, gezinsleven, militaire dienst, schoolgaande jaren, verenigingsleven enzovoort over het tijdvak van 1880 tot 1955 tot uiting zouden komen.

Daar ten gevolge van de stormvloedramp in 1953 veel van het verlangde materiaal te loor is gegaan, was een breed opgezette informatie nodig, die tot een gunstig resultaat heeft geleid. Van de Stavenissenaars is hiervoor veel hulp en vriendelijkheid ondervonden, zodat gehoopt wordt dat voor hen een interessant boekje is ontstaan, dat zijn weg wel zal vinden.

Het is een goede gedachte geweest van de heer e.p. Pols uit Zierikzee om voor de totstandkoming van dit boekje opdracht te verstrekken, zodat wetenswaardigheden bewaard blijven. Het zou te ver voeren om allen voor hun hulpvaardigheid persoonlijk hier te danken, daarom wordt langs deze weg onze hartelijke dank overgebracht.

Uitg. 90 pag. gebonden, in zeer mooie staat!