Geen producten (0)
 

Heijer, C.J. den - Galaten, een praktische bijbelverklaring

€ 6,95
Op voorraad
Omschrijving

Een bijbelverklaring over "Galeten", die bedoeld is voor allen die een begrijpelijk, en met zorg geformuleerd antwoord willen op de vragen, die bij het lezen van de Bijbel naar voren komen. Van elk bijbelgedeelte wordt steeds een goede, leesbare vertaling (tekst) gegeven met daarbij een heldere en praktische toelichting.

De behandeling van een bijbelboek wordt steeds voorafgegaan door een inleiding, waarin informatie wordt verstrekt over het ontstaan van het betreffende bijbelboek, de auteur, de compositie, etc. De bijbelboeken worden niet vers voor vers behandeld, maar per tekstgedeelte (perikoop). Dit komt het verstaan van het geheel ten goede.

Een bijbelverklaring voor iedereen, die geïnteresseerd is in de tekst en de betekenis van de Bijbel. Een goede gids bij persoonlijke bijbelstudie, bij bijbelstudie in groepsverband en zal daarnaast ook zeker degenen die zich vanwege hun beroep met de uitleg van de Bijbel bezighouden, van dienst zijn. Bij het tot stand komen van de uitgave is aan de duidelijkheid in taal, samenstelling en uitvoering veel aandacht besteed.

Uitg. 146 pag. pb. In zeer mooie staat!