Geen producten (0)
 

Poort, ds. J.J. - Bij dagen en bij nachten

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

Meditatieve behandeling van bijbelteksten, gekozen voor alle dagen van het jaar. Nieuw daarbij is, dat ieder thema op zeven verschillende manieren, een voor elke dag, wordt belicht, o.a. ten dienste van oudere lezers, die niet naar de kerk kunnen gaan en die in de thema's aansluiting vinden bij de zondag.

Een Bijbels dagboek dus voor alle leeftijden. Voor eenzamen zowel als voor gezinnen. Om ledere dag uit te lezen.

Met steeds de Bijbel ernaast – waar elke overdenking naar verwijst. Bij dagen „en nachten”. Want het kan vaak nacht zijn — ook overdag. Dagen van duisternis en van uitzichtloosheid. Dan kan dit boek uitzicht en uitkomst geven. Vanuit de Bijbel. Steeds zijn zeven meditaties achter elkaar gewijd aan eenzelfde gedeelte uit de Heilige Schrift. Daardoor kan het — voor het geval b.v. men niet naar de kerk kan — als prekenboek worden gebruikt. ,

Om het even of het „dag” Is of „nacht”. In voorspoed en In tegenspoed. In leven en wellicht ook In sterven… Want — en aan die Psalmregel is de titel van dit dagboek ontleend — „Welzallg, die bij dagen en bij nachten Gods wil bepeinst en Hem als ”t hoogste goed van harte zoekt met Ingespannen krachten”! 768 pagina”s, gebonden in mooie band met schitterend stofomslag.

Uitg. den Hertog, 768 pag. gebonden. In zeer mooie staat!