Geen producten (0)
 

Ryle, J.C. - Een schuilplaats voor het hart

€ 6,95
Op voorraad
Omschrijving

Ieder moet toezien dat hij vlucht naar een schuilplaats, en de hoop aangrijpt die hem in het heerlijk Evangelie is voorgesteld.

In Een Schuilplaats voor het hart komen twee aspecten telkens aan de orde: de gewilligheid van Christus om de zondaar te behouden, en de oproep om tot Hem te vluchten.

Ryle kende het hart van de mens, en ook de tijd waarin hij leefde. Veel van wat ons in deze moderne tijd verbijstert en bedreigt, heeft Ryle voorzien. Dat maakt zijn werk verrassend actueel.

Hier is een bewogen verkondiger aan het woord, iemand met een dubbele wens: God te eren en de mens te leiden tot de Man Die als een verberging is tegen de wind, en een schuilplaats tegen de vloed.

Over de auteur:
John Charles Ryle (1816-1900) was anglicaans theoloog en bisschop van Liverpool. Hij stond bewust in de rijke traditie van de reformatoren en de puriteinen. Hij was een vruchtbaar schrijver en leider van het evangelische deel van de anglicaanse kerk. Vele van zijn werken werden in het Nederlands vertaald.

Dit dagboek bij de Bijbel is voor het grootste deel samengesteld uit teksten die niet eerder in het Nederland zijn vertaald.

Uitg. den Hertog, in zichtbaar 2ehands staat maar wel zeer goed bruikbaar nog! Dagboek is niet meer nieuw verkrijgbaar (nIeuwprijs 17,95 daarom 11 euro minder dan de nieuwprijs)