Geen producten (0)
 

Poorta, Sjoerd & Gerdien - Samen onderweg - Dagboek voor man en vrouw

€ 6,95
Op voorraad
Omschrijving

Handreiking aan gehuwden vanuit christelijke invalshoek, die regelmatig willen nadenken over hun huwelijk - Dagboek voor man en vrouw

Dit dagboek is een handreiking voor alle echtparen die regelmatig willen nadenken over hun huwelijk. Het boek is zeer toegankelijk en nodigt iedere dag opnieuw uit tot open communicatie tussen man en vrouw. .

Bij elk stukje zijn vragen toegevoegd. Waar andere boeken zich vaak beperken tot één of enkele aspecten van het huwelijksleven, komen in deze uitgave alle essentiële zaken aan de orde. Sjoerd en Gerdien Poorta baseren zich op Gods Woord als betrouwbaar fundament voor het (samen)leven. Zij zien het huwelijk als kleinste gegeven eenheid van waaruit de kerk gebouwd kan worden.

Alles wat men in de gemeente wil realiseren, moet in het gezin beginnen. Een belangrijke invalshoek is dat man en vrouw als regel tijd vrij willen maken voor elkaar en zichzelf kwetsbaar op durven stellen. Dankzij een jarenlange praktijk in huwelijkspastoraat kunnen Sjoerd en Gerdien putten uit de ervaring van vele anderen.

Uitg. Voorhoeve, 382 pag. gebonden, In mooie staat!