Geen producten (0)
 

Bruna, Dick - Nijntje en de school CD-ROM

€ 4,95
Op voorraad
Omschrijving

Deze vier computerprogramma's van nijntje en de schoof zijn ontwikkeld voor hele jonge kinderen. De tekeningen en het verhaal zijn van Dick Bruna. Het programmaontwerp is gemaakt door Addo Stuur, specialist op het gebied van software voor kinderen. Daarbij is de kenmerkende stijl van Diek Bruna uitgangspunt geweest: eenvoud en rust in vormgeving. Uniek is dat u het programma kunt aanpassen aan de ontwikkeling van uw kind.
Voorleesboekje
Kinderen vinden het heerlijk om te worden voorgelezen. Op deze CD-ROM staat het verhaal nijntje op school van Dick Bruna. Iets oudere kinderen kunnen meelezen: tijdens het voorlezen wordt eik woord dat wordt uitgesproken onderstreep.
Kleurplaten
Met dit programma kunnen kinderen tekeningen van nijntje inkleuren. Er zijn tien kleurplaten. De ingekleurde tekeningen kunnen worden afgedrukt.
Wat is dat?
Op het beeldscherm zijn verschillende plaatjes van voorwerpen te zien. Je hoort de naam van één van de voorwerpen. Het kind moet het plaatje aanwijzen dat daarbij hoort. Er zijn verschillende series voorwerpen.
Tellen
Het kind moet de voorwerpen op het beeldscherm tellen. De computer helpt daarbij door mee te tellen. Er zijn verschillende teloefeningen.

CD-rom. Nieuw!