Geen producten (0)
 

Lee, Nicky en Sila. - Ik ook van jou

€ 23,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

Hoe kunnen we een leven lang gelukkig getrouwd zijn?
Hoe lossen we conflicten op?
Dit boek staat vol praktische adviezen. Het leest gemakkelijk en helpt u uw huwelijk op te bouwen of te vernieuwen.
De auteurs zijn de grondleggers van de inmiddels in vele landen beschikbare Marriage Course, die verwant is aan de Alpha Cursus, en ook in Nederland wordt gegeven.
Het boek wordt vaak gegeven aan bijna-gehuwden.

Reformatorisch Dagblad recensie: W. Bakker, o.a.: De auteurs benadrukken de noodzaak om aan het huwelijk te bouwen en bevelen het boek aan als een gereedschapskist bij de bouw. Want 'veel huwelijken stranden omdat man en vrouw nooit geweten hebben wat de ander nodig heeft om het huwelijk te laten functioneren'. Er komen in overzichtelijke en goed leesbare hoofdstukken thema's aan de orde als: tijd nemen voor elkaar, communiceren, hoe je de liefde naar elkaar concreet kunt maken, omgaan met verschillen en het oplossen van conflicten, de kracht van vergeving etc.

Het echtpaar Lee kiest duidelijk voor een huwelijk op grond van Gods Woord met daarin tijd voor gebed voor en met elkaar. Niet op jezelf gericht, maar met wederzijdse toewijding, waarbij God de centrale plaats inneemt. Het boek biedt handvatten om concreet mee aan de slag te gaan: een gedeelte lezen en er als man en vrouw over in gesprek te gaan En daarbij ook de eigen zwakke kanten te erkennen. Je kunt het boek gebruiken als naslagwerk en er een hoofdstuk uit lezen dat juist nu op de eigen situatie van toepassing is. Of het hele boek doornemen. 

Uitg. 320 pag. Nieuw!