Geen producten (0)
Nu tot 50% korting!
-41%
Rail Away - Duitsland, Hongarije, Roemenie
 

Rail Away - Duitsland, Hongarije, Roemenie

€ 5,95 € 3,50
Op voorraad
Omschrijving

Rail Away is een fascinerende serie over markante spoorlijnen overal ter wereld. Elke aflevering is een onderneming waarbij een traject langs een aantal bijzondere locaties wordt afgelegd, met de trein als leidraad. daarnaast is er ruim aandacht voor spoorbouw, treinen, landschappen en culturen.

Duitsland
Gefocussed wordt op de Deutsche Bundesbahn. Vanuit één van de oudste Duitse steden, Cologne, volgen we de drukstbevaren rivier van Europa, de Rijn. Met de intercity bezoeken we Bonn en Königswinter, waarvandaan een rit in de elektrische trein Die Drachenfelsbahn wordt gemaakt.

Hongarije
Na een fascinerende kennismaking met Hongarije door een bezoek aan de stad Boedapest stappen we aan boord van The Imperial Explorer, de nostalgische 'Trein van de honderd jaren'. Bij Solymar wordt de 'kindertrein' bezocht (smalspoor van 760 mm en 11,2 km lengte).

Roemenië
The National Society of Romanian Railways, ofwel de Nationale Spoorwegen van Roemenië. Daarmee rijden we van cultureel Boekarest naar Ploiesti, vakantieplaats Sinaia, de oude stad Brasov en het landelijke Vatra Dornei. We gaan ook naar het door UNESCO beschermde Moldovitaklooster.

Speelduur: 80 minuten. Nieuw!
Geluid: Dolby Digital Surround 5.1