Geen producten (0)
Nu tot 50% korting!
-41%
Rail Away - Eastern, Canada & Mexico
 

Rail Away - Eastern, Canada & Mexico

€ 5,95 € 3,50
Op voorraad
Omschrijving

Rail Away Oriental Express-Canada-Mexico
Rail Away is een fascinerende serie over markante spoorlijnen overal ter wereld met prachtige natuurfilm! Elke aflevering is een onderneming waarbij een traject langs een aantal bijzondere locaties wordt afgelegd, met de trein als leidraad. daarnaast is er ruim aandacht voor spoorbouw, treinen, landschappen en culturen.

Eastern & Oriental Express
De Eastern & Oriental Express maakt een reis van meer dan 3500 kilometer dwars door Zuid-Oost Azië, van Singapore naar Bangkok. Het is één van 's werelds meest luxueuze treinroutes. De uiteindelijke bestemming is de brug over de River Kwai.

Canada
De beroemde treinreis met de Rocky Mountaineer reist van metropool Vancouver naar het pittoreske Banff. De prachtige natuur en de stille schoonheid van de omgeving is opvallend. Schitterend is Banff, waar elanden gewoon door de winkelstraten lopen.

Mexico
Met de luxueuze trein South Orient Express wordt ons een prachtig panaroma geboden van het Mexicaanse landschap. Eén 's werelds grootste valleien worden bezocht, Copper Canyon. Eindpunt is Chihuahua, bekend van de gelijknamige kleine hondjes.

Speelduur: 80 minuten, Nieuw!
Geluid: Dolby Digital Surround 5.1