Geen producten (0)
-31%
0a 53
 

A25 - Austin, Lynn- Bevrijdend licht / Donker vuur / Vlam van hoop

€ 52,50 € 35,99
Op voorraad
Omschrijving

Lynn Austin veroverde met haar prachtige serie over de Amerikaanse Burgeroorlog vele harten in Nederland. Nu de complete serie voor slechts 35 euro. Bestel tijdig! Verschijnt eind september 2019

1853. Caroline Fletcher groeit op in Richmond, in het zuiden van de Verenigde Staten. Ze is jong, blank en rijk, en wordt dag en nacht omringd door zwarte slaven die haar verzorgen en bedienen. Voor Caroline is dat de normaalste zaak van de wereld. Dat verandert wanneer ze beseft hoe wreed en onrechtvaardig slaven behandeld worden. Ze gaat zich inzetten voor afschaffing van de slavernij. Wat ze nooit had voorzien, gebeurt: ze komt tegenover haar familie, vrienden, en zelfs haar verloofde te staan.
Dan breekt de burgeroorlog uit tussen de zuidelijke en de noordelijke staten, waar de slavernij al is afgeschaft. Caroline wordt verscheurd door tweestrijd. Ze is loyaal aan haar land, maar ze weet ook dat er in het zuiden alleen een einde zal komen aan de slavernij als het noorden de oorlog wint. Vóór alles wil ze doen wat God van haar verlangt. Maar moet ze dan haar land en liefde verraden? Is haar overtuiging zo'n hoge prijs waard?

Uitgeverij Kok, Ruim 1400 pagina's leesplezier in 3 nieuwe delen. Delen zoals op foto! NIEUW!  actiej