Geen producten (0)
 

Holton, Chuck - Vuureiland (deel 2)

€ 7,50
Op voorraad
Omschrijving

Serie ‘Task Force Valor’ - deel 2
Na het succesvolle eerste deel, Vloeibaar vuur, verschijnt nu het tweede deel van ‘Task Force Valor’, een serie spannende romans over een Amerikaanse elite-eenheid.
Op de zwarte markt is een nieuw, uiterst gevaarlijk explosief opgedoken: ITEB. Het ziet eruit als water, maar wanneer het in aanraking komt met zuurstof, is het verwoestend. Sergeant ‘Rip’ Rubio weet hoe verwoestend ITEB kan zijn. Hij heeft zijn leven al eens geriskeerd bij het verijdelen van een complot van terroristen die gebruikmaakten van het explosief. Nu zet Task Force Valor koers naar Panama, op het spoor van een wapenhandelaar die van plan is ITEB te gebruiken om zijn slag te slaan - letterlijk.
Fernanda Lerida is een studente op de universiteit van Panama. Met beide handen grijpt ze de mogelijkheid aan om deel te nemen aan een biologische expeditie naar een mysterieus eiland. Maar daar aangekomen, wordt haar aandacht al snel opgeëist door iets anders dan slangen, insecten en krokodillen. De studenten stuiten op iets dat zij niet hadden mogen zien. Tot overmaat van ramp is Fernanda al spoedig alleen en wordt ze achtervolgd door een onzichtbare vijand.
Wanneer het pad van Rip dat van Fernanda kruist, bevinden zij zich midden in een brute misdaadoorlog. Kunnen zij de chaos benutten tot hun voordeel? Of zal één verkeerde stap het hele eiland in vuur en vlam zetten?
Chuck Holton was marinier en helikopterpiloot in het Amerikaanse leger. Voor deze serie heeft hij zijn militaire ervaring gecombineerd met zijn schrijftalent.

Ook verscheen in deze serie:
Vloeibaar vuur
Vuur in Tsjernobyl

364 pagina's pb. Nieuw!