Geen producten (0)
 

Tripp, P.D. - Anders dan je droomde / Opvoeden doe je niet alleen!

€ 39,90
Op voorraad
Omschrijving

Anders dan je droomde : Ook al zijn er geen ernstige problemen, vroeg of laat wordt ieder huwelijk geconfronteerd met teleurstellingen. Wat doe je als het met je huwelijk anders gaat dan je verwachtte? Wat doe je als je geërgerd, gekwetst of ontmoedigd bent? Tot wat of wie neem jij de toevlucht?
De auteur geeft aan de hand van de Bijbel overtuigende adviezen voor een huwelijk dat waardevol is, ook als onrealistische verwachtingen gesneuveld zijn. Laatste exemplaar van 'Anders dan je droomde'

Opvoeden doe je niet alleen : Veel ouders raken door alle drukte in het gezin de weg kwijt in de opvoeding. Praktische opvoedingstips die succes garanderen zijn meer dan welkom. Maar dit boek biedt ouders van kinderen in alle leeftijden meer dan een to-dolijst. Met behulp van veertien Bijbelse principes verbindt Tripp de boodschap van het Evangelie aan de praktijk van de opvoeding. Ouders hebben de reddende genade van God nodig, om te beseffen dat zij niet zelf de harten van hun kinderen kunnen veranderen. De auteur laat zien dat de Heere in Zijn genade zondige ouders wil gebruiken om zondige kinderen te redden.

Opvoedingsset van PD Tripp, Nieuw!

Uitg. de Banier, 575 pag. pb. Nieuw!, set van 2 delen over huwelijk en opvoeding!