Geen producten (0)
 

Smits, Hubrecht - KoersWijzer

€ 19,90 € 9,50
Op voorraad
Omschrijving

De Bijbel als gids bij dagelijks werk en roeping. Een praktisch boek over roeping in relatie tot studiekeuze, beroepskeuze en dagelijks werk.

Als ik voor dit werk kies, moet ik er dan een roeping voor hebben? Heb ik wel een roeping? Wat is eigenlijk een roeping? Zomaar wat vragen die kunnen rijzen als je aan het begin van een loopbaan staat, maar ook daarna. Misschien herken je zulk soort vragen niet - je hebt gewoon je beroep of leert daarvoor-  en daarmee uit. Wellicht ben je blij geen roeping te hebben, dan heb je er immers ook geen last van...   Hoe je ook over roeping denkt en wat voor werk je ook kiest, het heeft alles te maken met God en Zijn Woord. Of je nu in het bedrijfsleven, voor een stichting of voor de kerk werkt, het is goed om te luister wat in Zijn Woord zegt over dagelijks werk en roeping.

Dit boek gaat over werk en roeping rond thema's als beroepskeuze, leiding, solliciteren, verlangen en onheilig vuur. Ieder hoofdstuk gaat ook in op de praktijk, op kantoor, in de fabriek of thuis. Om het heel concreet te maken is steeds een situatieschets opgenomen  die prikkelt en dwingt tot nadenken Zo wordt de brug geslagen tussen ons werkzame leven hier en nu en de boodschap van de Bijbel.

Ca 272 pagina's, paperback met flappen. Nu van 19,90 voor slechts 9,50. OP=OP