Geen producten (0)
 

Gutteridge, Rene - Boe!

€ 7,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKJ-21289
EAN code 9789055519910
Omschrijving

Het beste Skary, Indiana, ooit is overkomen, is de beroemde horrorschrijver Wolfe Boone – of ‘Boe’, zoals de bewoners hem liefkozend noemen. De teruggetrokken schrijver was de afgelopen zestien jaar de grootste attractie van het dorp. Onbedoeld heeft hij het voorheen kwakkelende Skary in een eersteklas toeristenlokker voor de duistere kant veranderd.
Skary is beroemd geworden door de boeken van Wolf Boone en de schrik slaat dan ok menigeen om het hart, als Wolfe tot geloof komt en zich afkeert van het horrorgenre. Als hij vervolgens ook nog eens achter Ainsley Parker, het liefste meisje van het dorp, aan gaat, zijn de rapen gaar. Snel wordt er een plan gesmeed om de angst weer terug te brengen in Skary – en om de beroemdste inwoner van zijn verliefdheid af te helpen en hem weer aan zijn huiverwerk te zetten.
Doorspekt met humor en dorpse charme en gedragen door de eenvoudige boodschap van een volhardend geloof, laat deze romantische komedie zien hoe een aantal van de vreselijkste bemoeials en huichelaars voorgoed door God veranderd kan worden in een echte gemeenschap.
RENE GUTTERIDGE is de auteur van diverse romans en toneelstukken. Ze woont met haar echtgenoot Sean en hun twee kinderen in Oklahoma City.

Uitg. Voorhoeve, in goede staat