Geen producten (0)
-23%
De koning van boedapest
 

Wiersema, Bert - De koning van Boedapest

€ 12,95 € 9,95
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKJ-29050
EAN code 978905952387
Omschrijving
In Boedapest wordt een brief teruggevonden van Maarten Luther de grote kerkhervormer. Professor Lammers wordt door een Hongaarse collega uitgenodigd om samen de brief te bestuderen. Zijn gezin is van harte uitgenodigd om mee te komen naar Boedapest, misschienwel de mooiste stad van Europa. Wat begint als een heerlijke vakantie verandert al gauw in een nachtmerrie.
 
Wie is de geheimzinnige koning van Boedapest, die de hele stad in zijn greep lijkt te hebben? Als een voor een professor Lammers’ gezinsleden op mysterieuze wijze verdwijnenraakt het hele gezin betrokken in een web van leugens en misdaad.
 
Een spannende tocht door metrotunnels, speedboten over de Donau, dure sportwagens en een kooi vol tijgers vormen maar eenpaar ingrediënten van dit adembenemende avontuur dat je in een ruk uit zult lezen.
 

Vanaf: vanaf 12 jaar

Weer een vernieuwde herdruk van de bekende Logboek Lammers serie t/m 31 december voor de actieprijs van € 9,95 per 1 januari 2022 € 12,95   

Uitg. Mes, 219 pag. gebonden, Nieuw!

-----

U vindt bij ons alle uitgevers als uitgeverij de Banier , Uitgeverij den Hertog , Uitgeverij Gebr. Koster , Uitgeverij Mes , Uitgeverij Groot Goudriaan , Uitgeverij Kok, Uitgeverij de Schatkamer , Uitgeverij de Ramshoorn e.v.a.  U steunt hiermee Adullam Gehandicaptenzorg indien besteld via refoboek.com

U kunt ook voor scholen bij ons terecht voor kerstbestellingen en voor relaties of particulieren ook voor Adullam kerstpakketten... : zelf samengestelde Geschenkpaketten met kaas etc en een boek er in. De volledige opbrengst is dan even al het andere op refoboek.com , voor Adullam Gehandicaptenzorg.