Geen producten (0)
1 2
 

Wittpennig, Susanne - Maaike en Domenico deel 9 (slot)

€ 18,50
Op voorraad
Omschrijving

LEVERBAAR! Na deel 8 wat elders op de site exclusief is te bestellen (zoek op trefwoord Domeico) is nu ook deel  9 van Maaike en Domenico uitgekomen. Deel 9 zal het slot van deze serie worden...  Nu dus bij Tolle Lege kunt u deel 9 bestellen met de oude omslag!

Ook nu heeft de uitgever aangegeven nog een beperkte oplage in de oude omslagen te drukken. Wees er dus snel bij. OOk alle andere delen zijn nog te bestellen via onze stie. Hiervoor zijn aparte artikelen aangemaakt.

Maaike en Domenico zijn terug uit Berlijn, hoe zal dit verder gaan.....?

 

Zorg dat u deze niet mist. Er is grote vraag naar de omslagen en reserveer tijdig uw exemplaar bij Tolle Lege.

De inmiddels vele delen grote serie is het verhaal over de beetje naïve en verlegen Maaike en de wilde en ontembare Domenico. Maaike is enigst kind, haar vader is Dokter er haar moeder helpt in de praktijk bij haar vader, Maaike is een echte dromer en einzelganger waardpoor ze op school buiten de groep valt. Domenico is een bendeleider die veelal met zijn tweelingbroer Mingo op straat rondzwerft, wanneer Domenico het op zijn huidige school te bont maakt, wordt hij overgeplaatst en komt hij bij Maaike in de klas terecht. Dat is het begin van een hechte vriendschap die niemand verwacht had, niet iedereeen is even blij met deze vriendschap, Maaike's ouders maken zich zorgen om maaike's welzijn en vrienden van Domenico denken dat hij een watje wordt.

Hoewel de vriendschap hecht is, is het niet makkelijk, Domenico is een jongen met veel problemen die hem allemaal bovenm het hoofd groeien, Maaike probeert hem in alles te helpen maar dat laat Domenico maar moeilijk toe. Het rustige leven van Maaike raakt in een stroomversnelling terwijl het onstuimige leven van Domenico stabieler wordt.

Schrijfster Susanne Wittpennig sleept je mee in spannende, dramatische, romantische en bijzondere gebeurtenisssen. Het eind van elk deel geeft je het gevoel dat je afscheid moet nemen van een vriend die je een lange tijd niet zal zien,...want je moet wachten tot het volgende deel verschenen is.
Zorg dat je deel 9 in de oude omslag niet mist en reserveer deze bij Tolle Lege

Uitgeverij Callenbach, ca 375 pag. pb. € 17,95

Daar wij alles moeten voorschieten wordt u vriendelijk gevraagd om bij bestelling te betalen. Lukt de IDEAL optie om bepaalde redenen niet, kies van voor OVERBOEKING en betaal het boek per omgaande. Pas dan is uw bestelling definitief.