Geen producten (0)
 

Wittpennig, Susanne - Maaike en Domenico deel 8 en 9

€ 32,95
Op voorraad
Specificaties
Productcode 4799
Omschrijving

Deel 8  en 9 -  Bestel tegelijk en profiteer! Ook nu heeft de uitgever deel 9 in beperkte oplage laten verschijnen. Reserveer dus tijdig je exemplaar....

Na deel 7 is ook deel 8 en 9 van Maaike en Domenico uitgekomen. Wees er dus snel bij. Deel 9 zal het laatste deel worden. Een happy end?? We zijn benieuwd....

Een nieuwe fase is aangebroken in de relatie van Maaike en Dornenico. Ze vertrekken samen naar Berlijn! Maar daar loopt alles niet echt van leien dakje. Maaike wil nieuwe mensen leren kennen, maar Domenico heeft daar totaal geen behoefte aan, en vindt het gezelschap van Maaike meer dan genoeg. Het wordt steeds duidelijker dat ze toch wel heel verschillend zijn. Is hun relatie sterk genoeg om dit te overbruggen?

Zorg dat u deze niet mist. Er is grote vraag naar de omslagen en reserveer tijdig uw exemplaar bij Tolle Lege. Het wordt uiteraard direct na verschijnen toegezonden. Hoewel het een pakketje wordt omdat het boek niet door de brievenbus kan, betaalt u slechts 2,95 per zending.

De inmiddels zeven-delige serie is het verhaal over de beetje naïve en verlegen Maaike en de wilde en ontembare Domenico. Maaike is enigst kind, haar vader is Dokter er haar moeder helpt in de praktijk bij haar vader, Maaike is een echte dromer en einzelganger waardpoor ze op school buiten de groep valt. Domenico is een bendeleider die veelal met zijn tweelingbroer Mingo op straat rondzwerft, wanneer Domenico het op zijn huidige school te bont maakt, wordt hij overgeplaatst en komt hij bij Maaike in de klas terecht. Dat is het begin van een hechte vriendschap die niemand verwacht had, niet iedereeen is even blij met deze vriendschap, Maaike's ouders maken zich zorgen om maaike's welzijn en vrienden van Domenico denken dat hij een watje wordt.

Hoewel de vriendschap hecht is, is het niet makkelijk, Domenico is een jongen met veel problemen die hem allemaal bovenm het hoofd groeien, Maaike probeert hem in alles te helpen maar dat laat Domenico maar moeilijk toe. Het rustige leven van Maaike raakt in een stroomversnelling terwijl het onstuimige leven van Domenico stabieler wordt.

Zeven delen lang slepen ze je mee in spannende, dramatische, romantische en bijzondere gebeurtenisssen. Het eind van elk deel geeft je het gevoel dat je afscheid moet nemen van een vriend die je een lange tijd niet zal zien,...want je moet wachten tot het volgende deel verschenen is.
Zorg dat je deel 8 en 9 in de oude omslag niet mist en bestel deze bij Tolle Lege. Zodra je dit artikel bestelt krijg je deel 8 en later deel 9 toegestuurd.

Opbrengst 100% voor HET goede doel!

Uitgeverij Callenbach, ca 352 pag. pb. € 17,95 per boEk.

Daar wij alles moeten voorschieten wordt u vriendelijk gevraagd om bij bestelling te betalen. Lukt de IDEAL optie om bepaalde redenen niet, kies van voor OVERBOEKING en betaal het boek per omgaande. Alvast bedankt!