Geen producten (0)
 

Wittpennig, Susanne - Maaike en Domenico deel 8 en 9

€ 45,98
Op voorraad
Specificaties
Productcode 5353
Omschrijving

Een nieuwe fase is aangebroken in de relatie van Maaike en Domenico. Ze vertrekken samen naar Berlijn! Maar daar loopt alles niet echt van leien dakje. Maaike wil nieuwe mensen leren kennen, maar Domenico heeft daar totaal geen behoefte aan, en vindt het gezelschap van Maaike meer dan genoeg. Het wordt steeds duidelijker dat ze toch wel heel verschillend zijn. Is hun relatie sterk genoeg om dit te overbruggen?

Zorg dat u deze niet mist. Er is grote vraag naar de omslagen en reserveer tijdig uw exemplaare. Het wordt uiteraard direct na verschijnen toegezonden. Hoewel het een pakketje wordt omdat het boek niet door de brievenbus kan, betaalt u slechts 2,95 per zending.

De inmiddels zeven-delige serie is het verhaal over de beetje naïve en verlegen Maaike en de wilde en ontembare Domenico. Maaike is enigst kind, haar vader is Dokter er haar moeder helpt in de praktijk bij haar vader, Maaike is een echte dromer en einzelganger waardpoor ze op school buiten de groep valt. Domenico is een bendeleider die veelal met zijn tweelingbroer Mingo op straat rondzwerft, wanneer Domenico het op zijn huidige school te bont maakt, wordt hij overgeplaatst en komt hij bij Maaike in de klas terecht. Dat is het begin van een hechte vriendschap die niemand verwacht had, niet iedereeen is even blij met deze vriendschap, Maaike's ouders maken zich zorgen om maaike's welzijn en vrienden van Domenico denken dat hij een watje wordt.

Hoewel de vriendschap hecht is, is het niet makkelijk, Domenico is een jongen met veel problemen die hem allemaal bovenm het hoofd groeien, Maaike probeert hem in alles te helpen maar dat laat Domenico maar moeilijk toe. Het rustige leven van Maaike raakt in een stroomversnelling terwijl het onstuimige leven van Domenico stabieler wordt.

Zeven delen lang slepen ze je mee in spannende, dramatische, romantische en bijzondere gebeurtenisssen. Het eind van elk deel geeft je het gevoel dat je afscheid moet nemen van een vriend die je een lange tijd niet zal zien,...want je moet wachten tot het volgende deel verschenen is.
Zorg dat je deel 8 en 9 in de oude omslag niet mist en bestel deze bij Adullam op refoboek.com

Wil je alleen deel 8 of 9 bestellen? Kijk dan in het menu onder 'verschijnt binnenkort' daar zie je ook de afzonderlijke delen staan om te bestellen. Tevens nog enkele exemplaren van deel 4, 6 en 7 in de oude kaft! WEG=WEG

Opbrengst 100% voor HET goede doel!

Uitgeverij Callenbach, ca 352 pag. pb.