Geen producten (0)
 

White, Roseanna M. - De verloren erfgename (Edward deel 1)

€ 22,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKR-14393
EAN code 9789064512285
Omschrijving

Brook Eden heeft nooit een idee gehad waar ze echt thuishoort. Totdat haar vriend Justin ontdekt dat ze hoogstwaarschijnlijk de verloren erfgename van Yorkshire is. Brook laat de zon van de Middellandse Zee achter zich en vertrekt naar de kust van de Noordzee en het landgoed van haar vermeende familie. Het mysterie rondom de dood van haar moeder achtervolgt haar en hoewel haar vader haar al snel accepteert, doen de rest van de familie en de bedienden van Whitby Park dat niet. Als Brooks leven echter wordt bedreigd, komt er een voorzichtige toenadering - maar komt hun loyaliteit niet te laat om Brook te behoeden voor dezelfde bedreiging die indertijd heeft geleid tot de tragische dood van haar moeder?
Als erfgenaam van een hertogdom is Justin niet onbekend met grote verantwoordelijkheden. Wanneer zakelijke belangen met betrekking tot zijn landgoed hem ver van Brook vandaan leiden, blijkt dat juist door de afstand tussen hen, hun vriendschap is uitgegroeid tot veel meer… Maar hoe kunnen hun zeer verschillende loyaliteiten en verantwoordelijkheden ooit samenkomen?
Als er vervolgens voor de tweede keer een erfgename van Whitby Park wordt ontvoerd vanwege een zeer zeldzame schat die ze bezit - weten degenen die haar kunnen redden nog steeds niet wie ze moeten vertrouwen…
De verloren erfgename is het eerste deel in de serie De vrouwen van het Edwardiaanse tijdperk.

423 pag. pb. Nieuw!