Geen producten (0)
-54%
Z412
 

Kraus, Harry - Tot het uiterste / Levenslicht

€ 43,90 € 19,99
Op voorraad
Omschrijving

Tot het uiterste - Ze kan miljoenen mensenlevens redden, maar niet zichzelf.
Kreeg ze maar iets meer tijd. Ze is zo dicht bij haar doel.
Rebecca Jackson is een wetenschapper die onderzoek doet naar kunstmatig bloed. Als het lukt om kunstbloed op de markt te brengen, is dat en medische doorbraak van ongekende omvang. En Rebecca is er zo dicht bij. Maar dan beseft ze wat er de oorzaak van is dat ze zo wonderbaarlijk snel vooruitgang boek met haar medische onderzoek. Ze komt voor een onmogelijke keuze te staan ... met een zeer korte bedenktijd.
Sommige vernieuwingen in de gezondheidszorg eisen grote offers en het is niet altijd de patiënt die betaalt. Vindt Rebecca wijsheid en geloof om de juiste keuze te maken?

Uitg. de Banier, 384 pag. pb, Nieuw!

Levenslicht - Wanneer ambitie regeert en er zelfs levens worden opgeofferd voor maatschappelijke belangen, wanneer het kwaad wordt aanbeden: is er dan  iemand die iets tegen deze duistere praktijken durft te ondernemen?

Brad Forrest is een jonge, overwerkte chirurg die het riskeert om alles - inclusief zijn mooie vrouwen zijn jonge zoon - te verliezen om een droomstap  in zijn carrière te kunnen zetten. Web Tyson, oprichter en hoofd van het 
prestigieuze Crestview Women's and Children's Health Center, is hard op  weg om Surgeon General te worden - de hoogste positie in Amerika op het  gebied van gezondheidszorg. Tenzij openbaar komt wat er gebeurt in kamer  525 van het Crestview Women's and Children's Health Center ... Dan is er ook nog Lenore Kingsley, de rijke voorzitter van een groot farmaceutisch  bedrijf. Deze drie personen botsen in een vreemde keten van gebeurtenissen waarvoor ze zelf niet hebben gekozen en die ze geen van allen het hoofd  kunnen bieden. Wie is dan in staat om het verschil te maken?

Uitg. de Banier, 480 pag. pb.

NIEUW!   ACTIEPRIJS!