Geen producten (0)
-52%
0 158
 

Pakket Parel romans

€ 51,99 € 24,99
Op voorraad
Specificaties
Productcode leverancier nvt
Omschrijving
Droom van een jurk - Katryn Cushman
Lauren Summer wil zich het liefst nooit meer buiten laten zien. Haar stage bij het modehuis was bedoeld om haar carrière in de lift te helpen, maar als zich bij een belangrijke prijsuitreiking een ramp voltrekt met een van haar jurken gebeurt het tegenovergestelde - ze wordt ontslagen. De enige baan die ze vervolgens kan vinden, betaalt slecht, maar biedt haar wel een plek om te wonen - een vervallen cottage in de schaduw van een groot klifhuis - en dat is precies wat ze nu nodig heeft.

Liefde op een briefje - Becky Wade
Garner Bradford, erfgenaam van het in zwaar weer verkerende Bradford Shipping, weet niet veel van baby's, maar als hij als alleenstaande vader met zijn pasgeboren dochtertje achterblijft, leert hij al snel dat er bij het vaderschap veel meer komt kijken dan hij ooit had gedacht. In zijn dagboek beschrijft hij zijn strubbelingen met de opvoeding, alle zorgen die zijn gebroken hart met zich meebrengt en zijn gevoelens voor een vrouw die hij eigenlijk helemaal niet wil voelen.

Gewaagde ontsnapping - Tricia Goyer
Wie redt de kinderen als het gevaar dichterbij komt? Ondanks dat Hitler op gewelddadige wijze steeds meer van Europa annexeert, leidt de Amerikaanse Amity Mitchell een vrij comfortabel bestaan als privéonderwijzeres. Maar dat verandert als ze een dringend telegram krijgt van haar broer, Andrew, waarin hij haar smeekt naar Praag te komen. Nu de nazi's hun greep op het land proberen te versterken, wordt het voor hem steeds moeilijker om Joodse kinderen te helpen ontsnappen uit Tsjecho-Slowakije. Amity weet dat ze Gods roeping om de kinderen te helpen niet kan negeren en besluit gehoor te geven aan Andrews verzoek.
 
Uitg de Parel, 766 pag. pb. Nieuw!