Geen producten (0)
-59%
Z415
 

Pakket Historische romans zomer 2019

€ 62,97 € 25,97
Op voorraad
Omschrijving

'Wachten op een wonder - Sarah Loudin Thomas
1954, West Virginia. Perla Long is op zoek naar een rustige plek waar haar dochtertje Sadie veilig kan opgroeien. Samen strijken ze neer in het stadje Wise. Hun komst gaat vergezeld van een grote droogte. De inwoners gaan wanhopig op zoek naar een verklaring en al snel wordt Perla aangemerkt als de zondebok. 

Casewell Phillips heeft geaccepteerd dat hij altijd alleen zal blijven. Totdat hij Perla ontmoet. Ze is alles wat hij in een vrouw zoekt, maar hij heeft al snel door dat ze iets te verbergen heeft. Als de droogte aanhoudt, zorgt Perla's gave voor verdeeldheid tussen de inwoners.

Bekentenissen - Suzanne Wolfe
Het verhaal over de onbekende geliefde van AugustinusZielsveel hielden ze van elkaar, Augustinus van Hippo en zijn geliefde. Hij werd een van de grootste kerkvaders van de vroege christelijke kerk, zij verdween naamloos in de coulissen van het geschiedenistoneel. Dit is haar verhaal.

Zeventien is ze als ze Augustinus ontmoet. Zij is de dochter van een arme mozaïeklegger; hij een veelbelovend student van goede komaf, voorbestemd voor een mooie loopbaan in het Romeinse rijksbestuur. Hevig verliefd herkennen ze in elkaar een sprankelende levenslust en scherpen ze zich aan elkaars kwikzilveren verstand. Maar een huwelijk is uitgesloten.

De enige mogelijkheid tot een wettige verbintenis is dat zij zijn concubine wordt.Jarenlang zijn ze gelukkig; zelfs Augustinus' moeder Monica heeft, al heeft ze haar bedenkingen, haar in haar hart gesloten. Maar gaandeweg merkt ze dat ze een obstakel wordt in Augustinus' loopbaan, en besluit ze haar geluk op te offeren voor de liefde van haar leven. Met huilend hart verlaat ze hem én hun zoon, om terug te keren naar haar geboorteland in Noord-Afrika.

Het verhaal van een moedige vrouw die ervoor kiest haar geluk achter zich te laten, en op zoek moet gaan naar wat er dan nog van haar identiteit overblijft.

Milde regen - Cindy Sproles
Als je jeugd wordt overschaduwd door een kwaadwillende vader, hoe kun je dan geloven in de vaderliefde van God?
Mercy Roller weet dat haar naam een leugen is û in haar jonge leven heeft ze nooit genade gekend, laat staan liefde. Haar jeugd wordt getekend door haar vader, die voorganger is maar zijn macht en positie misbruikt. In de kleine dorpsgemeenschap aan de voet van de Appalachen is er niemand die durft op te staan om Mercy te beschermen. Ook haar moeder, verstrikt in haar eigen gevoelens van angst en haat, doet niets. Als Mercy het heft in eigen hand neemt, met een schokkende confrontatie tot gevolg, wordt ze door haar moeder het huis uit gestuurd.Radeloos zwerft Mercy over straat. Dan ontmoet ze een reiziger die onderweg is naar de andere kant van de berg, naar een echtpaar dat een kind verwacht. Bij dit jonge gezin ontdekt ze stukje bij beetje wat vertrouwen betekent, en ondervindt ze dat er zelfs voor haar gebroken ziel rust te vinden is.
Een opmerkelijke historische roman over de weg van bitterheid en pijn naar heling en genade.

Uitg. Kok, 1000 pag. pb in drie boeken, Nieuw!  Nu van 62,97 voor slechts 25 euro. OP=OP!