Geen producten (0)
 

Cossette, Connilyn - Op de vleugels van de wind (deel 3)

€ 22,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad - Levertijd leverbaar
Specificaties
Productcode NBKR-26000
EAN code 9789064512810
Productcode leverancier Het Zoeklicht
Omschrijving

Serie Uit Egypte - deel 3 'Kan wraak plaatsmaken voor vergeving, als een vrouw gevangengenomen wordt door de vijand die ze tracht te vernietigen?'

Zonder moeder en samen opgegroeid met haar broers, is de Kanaänitische Alanah niet onbekend met strijd. Als haar vader en broers worden gedood in een gevecht met de Hebreeërs, vermomt ze zichzelf en sluipt ze het slagveld op om haar familie te wreken. Het enige waar ze nooit op gerekend heeft, is dat ze het gevecht zou overleven. Tobiah, een Hebreeuws krijger, die de meeste tijd op het slagveld heeft doorgebracht, is geschokt als hij een bewusteloze vrouw onder de slachtoffers vindt.

Hij voelt zich gedwongen om haar naar een genezer in het Hebreeuwse kamp te brengen, maar is niet voorbereid op de gevolgen van wat hij bedoelde als een daad van barmhartigheid.Om te kunnen overleven, moet Alanah zich verenigen met haar vijand. Maar een verschrikkelijke gebeurtenis brengt haar in een nog groter gevaar..... In deze serie verscheen verder: Verbonden met de sterren (deel 1) In de schaduw van de storm (deel 2)

Uitg. 350 pag. pb. Nieuw!