Geen producten (0)
 

Hunter, Denise - Boekhandel zeezicht

€ 20,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode NBKR-28382
EAN code 9789493208278
Omschrijving

Haar droom staat op het punt om uit te komen, maar dan gooit een orkaan roet in het eten... en staat haar vroegere jeugdliefde opeens op de stoep.

Na jaren haar eigen verlangens in de ijskast te hebben gezet om voor haar tweelingbroer en zusje te zorgen, is het eindelijk zover dat Sophie haar grote droom - een boekhandel in het gezellige strandplaatsje Piper's Cove - kan gaan waarmaken. Maar net als ze de sleutel van Boekhandel Zeezicht in wording heeft gekregen en ze kan beginnen met klussen, dient er zich een orkaan aan in Piper's Cove, die een streep haalt door haar plannen.

Na de bruiloft van zijn beste vriend, wil Aiden Maddox zo snel mogelijk weer naar huis. Maar op het vliegveld komt hij erachter dat als gevolg van de ophanden zijnde orkaan alle vluchten zijn geschrapt. Omdat hij verwacht dat alle hotels volgeboekt zijn, kan hij uiteindelijk niet anders dan Sophie Lawson, zijn vroegere vriendin, vragen of hij bij haar kan blijven tot de orkaan is gepasseerd.

Sophie stemt met tegenzin toe als Aiden bij haar aanklopt; ze is nog niet vergeten dat hij haar jaren geleden in de steek gelaten heeft. Maar terwijl ze de orkaan uitzitten, verdwijnt haar boosheid langzaam en flakkeren vroegere gevoelens weer op. En wanneer Sophie door een ongelukje haar enkel verstuikt, is ze diep vanbinnen blij dat Aiden er is. Vooral als hij aanbiedt om haar te helpen met de boekhandel, die al over acht dagen open moet. Zal het hun lukken om de deuren van de winkel op tijd te openen... en elkaar een tweede kans te geven?

Uitg. Kok, 324 pag. pb. Nieuw!