Geen producten (0)
-40%
Picture14
 

Kingsbury, Karen - Dubbelroman Elke Nieuwe Morgen & Na de Regen

€ 25,00 € 15,00 (inclusief btw 9%)
Op voorraad - Levertijd leverbaar
Specificaties
Productcode NBKR-29107
EAN code 9789043530866
Productcode leverancier Opruimingsboeken.nl
Omschrijving

In ‘Elke nieuwe morgen’ houdt paardrijdster Ali angstvallig geheim dat ze lijdt aan taaislijmziekte. Ze wil met haar paard Ace geschiedenis schrijven nu het nog kan, want iedere longontsteking kan haar fataal zijn. Maar wanneer de stoere rodeorijder Cody haar geheim achterhaalt, laat ze hem aarzelend toe in haar wereld.

Hun tijd samen is kort, en elke nieuwe morgen is oneindig kostbaar. Is hun liefde de hoogste prijs waard? In ‘Na de regen’ moet Cody alleen verder. Vol verdriet trekt hij weer in bij zijn ouders en bij Carl Joseph, zijn broertje met het syndroom van Down. Tot zijn verbijstering ontdekt Cody dat zijn broertje zich voorbereidt op een zelfstandig leven.

Uit angst om opnieuw een geliefde te verliezen, probeert Cody te voorkomen dat Carl Joseph zijn veilige omgeving verlaat. Maar dan kent hij Carls begeleidster Elle nog niet. Zij laat haar plannen niet zomaar dwarsbomen.

In deze dubbelroman van ‘Elke nieuwe morgen’ en ‘Na de regen’ van Karen Kingsbury staan hoop en het geloof in een nieuwe toekomst centraal.

Uitg. Kok, 510 pag. pb. Nieuw!  Laatste exemplaren  refoboek actie