Geen producten (0)
 

Starns-Clark, M. - De bruid van de Amish

€ 19,95
Op voorraad
Omschrijving

De vrouwen van Lancaster county - Deel 3    (Voorkant van het boek is Engels, maar dit artikel betreft gewoon de Nederlandse vertaling)
 
Een lang verloren gewaand schilderij...
Een dagboek met een geheime code...
En de mysterieuze terugkeer van een vader...
 
Ella Bayer, die Mennonitisch is opgevoed, heeft twee dromen: haar eigen bakkerij en trouwen met haar Amish vriend Ezra Gundy. Ezra is ook dol op Ella, maar zijn familie wil dat hij met een meisje van hun eigen geloof trouwt.
 
In de hoop dat de romance enigszins zal bekoelen , stuurt Ezra's familie hem naar Indiana om daar op een melkveehouderij te gaan werken. Maar als Ella's vader, die ze nog nooit heeft gezien, opeens terugkeert naar Lancaster, gaat zij ook op weg naar Indiana. Ze komt terecht op een boerderij die te maken heeft met een gecodeerd dagboek van haar overgrootmoeder. Bij het ontcijferen van de code krijgt ze hulp van Luke Kline, een knappe Amish boerenknecht.
 
Terwijl Ella zich steeds beter thuis voelt op deze plek, wordt ze gedwongen om af te rekenen met het verleden en vragen te stellen bij de toekomst. Zal zij Ezra's bruid worden? Of heeft God iets anders in gedachten voor de trotse en koppige vrouw die gewend is haar eigen gang te gaan?
 
Paperback 369 pagina's. Nieuw!