Geen producten (0)
-42%
Leininger Craven, Tracy - Toch ben ik niet alleen
 

Leininger Craven, Tracy - Toch ben ik niet alleen

€ 12,95 € 7,50
Op voorraad
Omschrijving

Een spannend én ontroerend waargebeurd verhaal!  Young adult!

Het is 1755. Het gezin Leininger ontvlucht het zware leven in Duitsland om opnieuw te beginnen in Amerika. Voldaan na een dag hard werken danken de zes Leiningers God voor dit prachtige land, het voorrecht om hier te mogen leven en bovenal de vrijheid van godsdienst die ze nu genieten.
Plotseling vallen Indiaanse strijders de blokhut binnen. Ze kidnappen de zusjes Barbara en Regina. Harteloos worden ze van elkaar gescheiden en opgenomen in verschillende stammen.
Jaar na jaar leven ze gedwongen als Indiaanse squaws.
Zien de zusjes elkaar en hun familie ooit nog terug?

Doelgroep: tieners, maar ook volwassenen zullen dit tijdloze verhaal weten te waarderen

Voor het eerst sinds ze gevangengenomen waren, glimlachte ze. Regina fluisterde de woorden van haar favoriete lied: ‘Alleen ben ik, maar niet helemaal alleen …’ Barbara hoopte en bad dat Regina de inhoud van het lied echt zou begrijpen en de troost erin zou vinden die ze nodig had. Deze Indianen konden hen alles en iedereen afnemen, maar ze konden hen niet weghalen bij hun Zaligmaker. Regina sloeg haar armen om Barbara’s nek. ‘Ik beloof dat ik het nooit zal vergeten – ik zal het lied in mijn hart nooit verliezen.’

Tracy Leininger Craven houdt van geschiedenis en het opnieuw vertellen van waargebeurde verhalen in de vorm van historische fictie. Tracy is getrouwd en moeder van drie kinderen.

Uitg. de Banier, 160 pag. pb. Nieuw!