Geen producten (0)
 

Klassen, Julie - Het geheim van Pembrooke Park

€ 22,99
Op voorraad
Omschrijving
Klassen, Julie - Het geheim van Rembrooke Park. - Julie Klassen neemt je mee naar een landgoed waar vreemde dingen gebeuren.

Julie Klassen neemt je in haar roman ‘Het geheim van Pembrooke Park’ mee naar een landgoed waar vreemde dingen gebeuren...
Wanneer Abigail Foster en haar familie hun huis in Londen moeten verkopen vanwege financiële problemen, doet een advocaat hun een verbazingwekkend aanbod: ze mogen een landhuis betrekken dat al achttien jaar leegstaat.
De Fosters treffen een vreemd tafereel aan in Pembrooke Park: het lijkt erop dat de vorige bewoners halsoverkop zijn vertrokken. De theekopjes vertonen sporen van opgedroogde thee, in de kasten hangen door motten aangevreten kleren en het poppenhuis is midden in een spel achtergelaten. De plaatselijke dominee verwelkomt de familie hartelijk en geeft Abigail een vreemde waarschuwing: pas op voor indringers die op zoek zijn naar de vermeende schat in Pembrooke Park. Zal ze de schat en de liefde vinden die ze al zo lang zoekt… of wacht haar een heus gevaar?
De romans van Julie Klassen spelen zich af in de Regency-periode, net als de romans van Jane Austen.

Uitg. Voorhoeve, 464 pag. pb. Nieuw! Bestel dit boek vooraf en ontvang dit boek als eerste...