Geen producten (0)
-65%
Harnisch, Kristen - Sara de dochter van de wijnbouwer
 

Harnisch, Kristen - Sara de dochter van de wijnbouwer

€ 19,90 € 6,95
Op voorraad
Omschrijving

Het Loiredal, 1895. De zeventienjarige Sara Thibault droomt ervan om meesterwijnmaker te worden, net als haar vader. Maar als deze door een tragisch ongeval om het leven komt, wordt de wijngaard aan hun grootste rivaal verkocht. Na een dramatisch voorval vlucht Sara samen met haar zus Lydia naar New York. Philippe Lemieux heeft zich in Californië gevestigd om er een grote wijngaard te verwezenlijken. Dan krijgt hij het bericht dat in Frankrijk zijn broer is vermoord, en hij besluit ervoor te zorgen dat de dader zijn straf niet zal ontlopen.
Als ook Sara naar Californië vertrekt in een poging alsnog haar droom waar te maken, komen de twee elkaar in een wijngaard tegen. Onmiddellijk beseft Sara dat deze man haar lot in handen heeft. Hij kan ervoor zorgen dat ze de wijngaard van haar voorouders weer in haar bezit krijgt, maar hij kan haar ook regelrecht onder de guillotine doen belanden.

In deze meeslepende debuutroman laat Kristen Harnisch de lezer kennismaken met de rijke wijncultuur van Zuid-Frankrijk en Californië, maar vooral met een doortastende jonge vrouw die alles op alles zet om haar doel te bereiken.

343 pag. pb. Nieuw!