Geen producten (0)
 

Verheij,AJ-Basis grammatica Bijbels Hebreeuws+Oefnbk

€ 39,50
Op voorraad
Omschrijving

De nieuwe Basisgrammatica van het Bijbels Hebreeuws biedt een zeer toegankelijke en gedegen kennismaking met het Bijbels Hebreeuws, de taal van het Oude Testament. In een vlotte stijl geeft dit boek een heldere uitleg van de structuur van deze taal. Aan de hand van talrijke voorbeelden wordt ingegaan op de woordvormen, woordgroeperingen en de zinsbouw. Bovendien wordt aandacht geschonken aan de kenmerken van de belangrijkste literaire vormen in de Hebreeuwse Bijbel.

De Basisgrammatica (geb.) is bestemd voor beginnende studenten van het Bijbels Hebreeuws aan universiteit en hogeschool, maar ook geschikt voor gebruik binnen andere verbanden als leerhuizen.

De oefeningen in het oefenboek (pb.) omvatten het lezen van het Hebreeuwse schrift, het benoemen van naamwoords- en werkwoordsvormen, het vertalen van veel voorkomende zinsconstructies en het bestuderen van een afgeronde bijbelse tekst. Tevens is het oefenboek voorzien van een nuttige basiswoordenlijst en een insteekvel met onder meer het complete paradigma van het sterke werkwoord.

De leermethode Verheij-Folmer (basisgrammatica en oefenboek) biedt een toegankelijke en degelijke kennismaking met het Bijbels Hebreeuws en is daardoor zeer geschikt voor beginnende studenten van het Bijbels Hebreeuws aan universiteit en hogeschool, maar ook voor gebruik binnen bijvoorbeeld leerhuizen of zelfstudie.

271 pagina's gebonden. Nieuw!