Geen producten (0)
 

Jong, G. de (red.) - Geloof (Dagboek 18+)

€ 16,50 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

Geloven. Daartoe word jij opgeroepen. Tegelijk is het geloof een gave van God (Efeze 2:8). Want alleen door het geloof in de Heere Jezus Christus wordt een zondaar zalig. Als het geloof er niet is, dan zal de zaligheid van God ons deel niet zijn.
Wat kun je veel vragen hebben over het geloof! Want wat is geloven? En hoe weet je echt zeker of je gelooft? Velen spreken over geloven als een sprong in het duister, anderen over vaste grond onder hun voeten. En hoe zit het met de twijfels, met mijn gevoel?
Dit dagboek wil je helpen te onderzoeken wat Gods Woord over geloven te zeggen heeft. Verschillende kanten worden belicht: geloof als gave en als opdracht, geloof en bekering, geloof en gevoel, zekerheid en twijfel, groeien in het geloof enzovoort. Het verlangen van de dagboekauteurs is dat ook jij gelooft dat Jezus is de Christus, de Zone Gods; en opdat jij, gelovende, het leven hebt in Zijn Naam (Johannes 20:31).
De volgende predikanten uit de Christelijke Gereformeerde Kerken en de Hersteld Hervormde Kerk werkten mee aan dit dagboek:
        ds. J.M.J. Kieviet
        ds. A. Kos
        ds. A.D. Fokkema
        ds. W. Pieters
        ds. H. Korving
        ds. J.W. van Estrik
        ds. J. Westerink
        ds. P.C. Hoek
        ds. H.H. Klomp
        ds. H. Zweistra
        ds. H. Polinder
        ds. W.M. van der Linden

Deze uitgave verschijnt in samenwerking met de Hersteld Hervormde Jongerenorganisatie en het Landelijk Contact Jeugdwerk van de Christelijke Gereformeerde Kerken.

374 pag. pb. Nieuw!