Geen producten (0)
 

Bunyan, John - Pakket Christenreis en Christinnereis

€ 18,50
Op voorraad
Omschrijving

Een vernieuwde uitgave van de Christenreis en de Christinnereis in een aanbiedingspakket met prachtige zwart-wit- en kleurenillustraties van Adri Burghout. In dit boek is een nieuwe praktische hoofdstukindeling toegepast.

Dit is een reisverhaal. Maar niet zomaar een reisverhaal. Het beeldt de levensreis uit van een jonge man, Christen. Deze man probeerde van het leven te genieten. Hij geniet met volle teugen van alles wat de wereld hem biedt. Zijn vrienden doen mee met zijn spel. Zijn taalgebruik en gedrag brengen de hele stad in opspraak. Toch mist hij iets. Hij luistert naar een gesprek tussen een paar vrouwen. Hij voelt dat zij een rijkdom hebben die hij mist. Dat brengt een angstig gevoel. Een man legt hem uit dat deze rijkdom ook voor hem te krijgen is. Dat hij ook vergeving van al zijn verkeerde daden kan ontvangen. En hij gaat op reis. Onderweg gebeurt er veel. Maar hij komt behouden op zijn eindbestemming aan!
Het is een boek met voorbeelden. Voorbeelden die gaan over de bekering van een zondig mens. Genade van God. Ook wij moeten een levensreis maken. Maken wij de reis van deze pelgrim, Christen? Dan komen wij eeuwig bij God.

Uitg. John Bunyan stichting. Nu slechts 17,50