Geen producten (0)
-48%
Ruitenburg, ds. P. van - Diep ontzag
 

Ruitenburg, ds. P. van - Diep ontzag

€ 14,50 € 7,50
Op voorraad
Omschrijving

Gods Woord is tegendraads, soms schokkend. Jammer dat die kant vaak vergeten wordt. Het evangelie is precies het tegenovergestelde van wat je zou verwachten en er staan dingen in de Bijbel die je zomaar niet kunt verwerken. Je wordt er stil van of je huivert.
We gaan dat soort onderwerpen soms te makkelijk uit de weg. Wie met een grote boog om gevoelige onderwerpen heen loopt, mist echter ook veel, want de schaduwkant van de waarheid heeft ook een lichte kant. In dit boek worden enkele van die moeilijke onderwerpen besproken.
Om een indruk te geven: Het gaat in dit boek over Gods vrijheid. Hij mag met het Zijne doen wat Hij wil. Het gaat over onze volle verantwoordelijkheid en de onmogelijkheid om als mensen neutraal te blijven tegenover de Zaligmaker. We zijn vóór of tégen Hem! Het gaat over de schuld van het ongeloof, over de zonde tegen de Heilige Geest, over wraakpsalmen, en waarom God Zijn kinderen toch zo klein houdt. Onderwerpen waarbij het op scherp staat en contrasten zichtbaar worden. Kortom, het evangelie is niet naar-de-mens maar wel voor-de-mens. Geloofd zij God met diepst ontzag!
        In deze serie verschenen:
        Echt geloven
        Elkaar begrijpen
        Naar de hemel
        Klagen mag
        Wie God is
        Naar de kerk
        Tijdgeest
        Iedereen een ambt

219 pag. gebonden. Nieuw! Nu van 14,50 voor slechts 7,50