Geen producten (0)
 

Tollenaar, John - Alles gegeven... Waargebeurde verhalen uit de praktijk van een Avond, Nacht en Weekend hoofd!

€ 17,99
Op voorraad
Specificaties
Productcode leverancier nvt
Omschrijving

Iedereen kent de bundel van Ben de Raaf 'Op Surveillance' wel, prachtige verhalen uit de praktijken.... maar er is meer..

"Alles gegeven..."  verhalen met een inkijk achter de schermen van het ziekenhuis. Alle facetten van het leven komen hierin tot uitdrukking. Avond-, nacht- en weekendhoofd zijn in een ziekenhuis is een diverse functie... 

Het komt niet vaak voor dat er ziekenhuisverhalen naar buiten komen. Zonder privacy van patiënten te schenden is de schrijver erin geslaagd om een bundel verhalen te schrijven die doorspekt zijn met veel humor. Tevens steekt hij zijn geloof niet onder stoelen of banken. Het boek zorgt voor een lach en een traan. Een vlot geschreven boek. 'a must have' voor iedereen die eens mee wil kijken over de rug van een avond, nacht en weekend hoofd ( ANW hoofd) in het ziekenhuis. Er is geen medische achtergrond nodig om dit boek kunnen lezen en de humor van de zorg te begrijpen.

John Tollenaar ( 1972) is een geboren Zeeuw. Jarenlang is hij werkzaam in de zorg geweest. Van verzorgende tot avond, nacht en weekendhoofd van het hele ziekenhuis. Daarnaast is hij jaren begrafenisverzorger geweest .Schrijven doet hij sinds zijn jeugd. Leest, verzamelt boeken en kookt graag. Zijn functies heeft hij vanwege een ziekte moeten beëindigen, maar schrijven doet hij nog graag.

Uitg. 168 pag. pb. Nieuw!