Geen producten (0)
 

WEET - Scheurkalender 2022 WEET!

€ 15,95
Op voorraad
Specificaties
Productcode 21894
EAN code 9789083081410
Omschrijving

SCHEURKALENDER 2022 WEET. De Weet-scheurkalender is dé kalender voor nieuwsgierige jongeren (en ouderen). Iedere dag lees je een interessant weetje over de natuur, wetenschap, techniek of (Bijbelse) geschiedenis. Verbreed je kennis, verwonder je over de fascinerende feiten in de schepping
en verbaas je over de grootheid van de Schepper.

Voor deze scheurkalender ging de Weet-redactie op zoek naar opmerkelijke feiten uit de wetenschap. Soms gaan ze over van alles en nog wat. Vaak schittert er ook in door hoe machtig groot Gods scheppingswerk is. Je ziet er de intelligentie en de hand van de Schepper in terug. Andere weetjes tonen hoe het creationistische standpunt zich verhoudt tot het evolutionistische.

Ze geven aan dat Gods Woord standhoudt in eeuwigheid, en dat het glansrijk uit de strijd komt als het gaat om de aanval van seculieren. 

Kun je niezen met je ogen open? Wat deed Noach met alle mest op de ark? Krijg je ADHD van kleurstoffen? Mag je nou wel of niet brood voeren aan de eendjes? Je leest het in de nieuwe Weet Scheurkalender 2022. Nu nog leuker en leerzamer!

Nieuw! Bestel tijdig want OP=OP!   Deze kalender past niet door de brievenbus, gezien de hoge verzendkosten voor ons zou het fijn zijn als u nog wat erbij bestelt :-)

scheurkalender, techniek, weetjes, wetenschap