Geen producten (0)
 

Tik Tak Boem Junior

€ 23,95
Op voorraad
Specificaties
Productcode NOSP-816
Omschrijving

Het spel Tik Tak Boem is heel erg leuk, maar nog wel wat lastig voor jonge spelers. Daarom zijn we blij met de onlangs geintroduceerde Junior variant, die we met veel plezier hebben uitgetest.

Wat is gebleven is natuurlijk de bom, daar draait het allemaal om. Het spelverloop is echter een stuk simpeler geworden, en daardoor is Tik Tak Boem Junior goed te spelen met kinderen vanaf onge-veer 6 jaar.

Het spel draait om thema’s, die zijn afgebeeld op kaartjes. Per ronde staat 1 thema, bijvoorbeeld ‘Op het vliegveld’ centraal. Er wordt een kaartje, met hierop een thema, omgedraaid, en het knopje van de bom wordt ingedrukt. Degene die de bom in handen heeft moet zo snel mogelijk een woord noemen dat met dit thema te maken heeft, en de bom dan doorgeven. Degene die de bom in handen heeft wanneer hij ‘afgaat’ (duurt 20 seconden tot 1,5 minuut), moet het themakaartje pakken en voor zich leggen. Degene die na 13 rondes de minste kaartjes heeft is de winnaar.

Juist door het wat simpelere verloop ten opzichte van de originele variant vinden wij het spel zeer de moeite waard. Het lijkt misschien makkelijk om woorden te verzinnen bij de themakaartjes, maar met zo’n tikkende bom in je handen wordt het (voor jong én oud!) toch wel lastig. Een leuk, makkelijk te spelen spel waarbij spanning en lol gegarandeerd zijn.

Ook interessant

€ 49,90 € 54,90
€ 29,95