Geen producten (0)

U vindt bij ons.... alles t.b.v. St. Adullam Gehandicaptenzorg...
Alle nieuwe boeken vindt u in onze winkel en naast ook zo'n 4.500 2ehands kinderboeken, leesboeken en theologische boeken vindt u er ook prachtige spellen, Ravensburger Puzzels, superveel vertelcd's, instrumentale-, orgel-, samenzang-, koor- en preekcd's. Honderden 2ehands-orgelcd's! Tevens vindt u leuke cadeau artikelen en zo'n 1.600 bundels bladmuziek (Noten+klavar) op voorraad in onze winkel.

Voor openingstijden, zie onder onderstaande foto's..  Hartelijk welkom!

  

Momenteel zijn wij bezig een dagbesteding gehandicapten op te zetten. Mede omdat de huidige twee zalen waar de bibliotheek en boekhandel in gehuisvest zijn, te klein worden, willen we een paar meter verder, op de oude locatie van de openbare bibliotheek In Numansdorp ons vrijwilligerswerk voortzetten in combinatie met gehandicapten dagbesteding.

Het zal echter erg veel kosten om de in het oog hebbende locatie op te tuigen tot een goede dagbesteding (ca. 25.000€ per jaar ) waar de Adullam cliënten van oa Maasheim Puttershoek kunnen werken in onze bibliotheek, boekhandel en coffeecorner, en waar zij werkzaamheden voor bedrijven etc kunnen doen, zoals kopieerwerk, inpakwerk, kerstpakketten samenstellen etc.

Het geld is nodig om jaarlijkse de locatie te kunnen huren en de benodigde artikelen te kopen om onze gehandicapten daar te kunnen laten werken. Dagbesteding gehandicapten is een pracht toevoeging in onze mooie Hoeksche Waard. Ook zij verdienen een plaats in onze samenleving.
Het gebouw zou voor de 15e september moeten worden gehuurd, anders wordt deze mooie locatie verhuurd aan anderen.

Wij allen zijn vrijwilligers en zijn dus bezig om gehandicapte mensen aan het werk te krijgen en zamelen momenteel al gelden in voor deze stichting door middel van verkoop boeken en muziek, echter voor een dagbesteding is meer ruimte en geld nodig.

Hopelijk wilt u ons tijdig helpen ons doel te bereiken tbv onze gehandicapte medemens!

Bankrekening: NL22ABNA0625661028  tnv Tolle Lege ovv 'Gift Dagbesteding'

 

----------------

 

Activiteiten:          

OPENINGSTIJDEN WINKEL: iedere zaterdag 10-15 uur en dinsdag 19-21 uur. Van harte welkom! Hieronder vindt u extra activiteiten naast onze reguliere opening!       

Nov / dec 2019  : In onze winkel - Speciaal voor o.a. scholen en zondagscholen zijn wij ook door de weeks op afspraak open. Bel hiervoor 0186-654124 als u langs wilt komen om op uw gemak onder het genot van een heerlijk kopje koffie, uw boeken uit te zoeken. U bent van harte welkom!

DV 2 & 4 december 2019: Extra winkel opening van 19-21uur. 

DV 23 december 2019: Extra winkel opening van 19-21uur ivm Eindejaars Opruiming! Kom ook!

DV 30 december 2019: Extra winkel opening van 19-21uur!. Eindejaar Opruiming! Kom ook!

Standaard OPEN: iedere zaterdag 10-15 uur en dinsdag 19-21 uur. Van harte welkom!