Geen producten (0)

U vindt bij ons.... alles t.b.v. St. Adullam Gehandicaptenzorg...
Alle nieuwe boeken vindt u in onze winkel en naast ook zo'n 4.500 2ehands kinderboeken, leesboeken en theologische boeken vindt u er ook prachtige spellen, Ravensburger Puzzels, superveel vertelcd's, instrumentale-, orgel-, samenzang-, koor- en preekcd's. Honderden 2ehands-orgelcd's! Tevens vindt u leuke cadeau artikelen en zo'n 1.600 bundels bladmuziek (Noten+klavar) op voorraad in onze winkel.

Heeft u vragen over de levertijd... kijk dan in het menu bij 'Over ons'

Voor openingstijden kijkt u op het tabblad 'Contact' en ook een stukje verder in dit bericht. Zie hier onder enkele foto's van onze ruime winkel . Hartelijk welkom!

 

Op dit moment worden onze bestellingen voor brievenbus ingepakt door de afdeling Dagbesteding van Maasheim Puttershoek... Dubbel zo leuk dus... ze helpen zelf mee om uw bestelling bij u thuis te krijgen... Mocht u klachten hebben over de verzending of uw bestelling dan kijkt u onder 'Contact' in het menu en kunt u ons heel simpel een bericht sturen!

---------------

Wij allen zijn vrijwilligers en zijn dus dagelijks bezig om gehandicapte mensen aan werk te helpen door uw bestelingen klaar te maken voor verzending

----------------

Openingstijden & Activiteiten:          

OPENINGSTIJDEN WINKEL: iedere zaterdag 10-15 uur en dinsdag 19-21 uur weer van harte welkom!  

Hieronder vindt u extra activiteiten naast onze reguliere opening!       

2023 - Speciaal voor de zomervakantie hebben we leuke aanbiedingen in winkel en op deze website... voor deze acties geldt OP=OP

2020 / 2021 - jan.2022 Naast de winkel opening organiseren wij geen extra activiteiten door de Corona wetgeving

Nov / dec 2019  : In onze winkel - Speciaal voor o.a. scholen en zondagscholen zijn wij ook door de weeks op afspraak open. Bel hiervoor 0186-654124 als u langs wilt komen om op uw gemak onder het genot van een heerlijk kopje koffie, uw boeken uit te zoeken. U bent van harte welkom!

DV 2 & 4 december 2019: Extra winkel opening van 19-21uur. 

DV 23 december 2019: Extra winkel opening van 19-21uur ivm Eindejaars Opruiming! Kom ook!

DV 30 december 2019: Extra winkel opening van 19-21uur!. Eindejaar Opruiming! Kom ook!

Standaard OPEN: iedere zaterdag 10-15 uur en dinsdag 19-21 uur. Van harte welkom!