Geen producten (0)
 

Gallagher, Steve - Staande blijven temidden van de grote afval

€ 5,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 2BKT-24154
Omschrijving

Het boek dat je in handen hebt is een shockerende beschrijving van de tijd waarin we nu leven. Vanaf de eerste bladzijden word je bepaald bij de schijnheiligheid van veel christenen binnenin de kerk. De auteur onderzoekt nauwkeurig de Bijbelse voorspellingen met betrekking tot de grote afval. Hij trekt vervolgens lijnen naar het huidige postmoderne christendom en de hedendaagse kerk in het Westen.

We leven in een tijd waarin het christendom massaal lijkt te groeien. Maar de vraag van Gallagher is wel: “Wat voor christendom is dit? Is dit het christen-zijn, zoals de Bijbel dit beschrijft?” De auteur schudt de lezer wakker om de aangrijpende waarheid over de eindtijd door te laten dringen. Hij geeft een hartenkreet om wakker te worden en te beseffen dat de bedwelming binnen het christendom en de kerken al ver gevorderd is.

Hij laat zien dat er een bedwelmende, dwalende en demonische kracht actief is, die de massa verleidt en afvoert van de reddende Waarheid en het ware Evangelie. Het is ons gebed dat de lezer geraakt zal worden door de feiten die de auteur neerzet over het huidige christendom. We hopen dat de misleidende machten zichtbaar worden. Boze machten die er vandaag de dag er alles aan doen om de boodschap van zonde, genade en het kruis te verzwijgen in de Woordverkondiging.

Uitg. 260 pag. pb. in goede staat!  Nieuwprijs bijna 14 euro.