Geen producten (0)
 

Lindsey, Hal - Een nieuwe Holocaust?

€ 7,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

In een tijd dat de gebeurtenissen zich voltrekken volgens de voorzeggingen van de bijbelse profeten en steeds duidelijker wijzen op de nabije komst van de Here Jezus, is er een geestelijke stroming ontstaan binnen de evangelische gemeenten die deze ontkent en de niet mis te verstane betekenis van de profetieën verzinnebeeld.

Deze beweging, die bekend staat onder de benamingen Kingdom Now/Dominion theologie/Recontructionisme creëert daarmee een denkwijze die het anti-semitisme legaliseert en die in de loop van de eeuwen al vaak tot het uitroeien van Joden heeft geleid (o.a. de Kruistochten en de massavernietiging in de Tweede wereldoorlog).

Is Israëls rol inderdaad, zoals zij beweren, met de verwerping van zijn Messias, uitgespeeld of komt God Zijn beloften aan Abraham, Isaäk en Jakob na? Wat is de kerk? Wat had God voor bedoelingen met de kerk? Moet de Kerk steden opeisen voor Jezus en het Koninkrijk van God zelf op aarde vestigen of pakt God zelf, binnen niet al te lange tijd, middels het herstel van Zijn volk de draad weer op?

In klare taal gaat de auteur van ‘De planeet die aarde heette… op deze vragen in en legt uit waarom deze stroming zo’n bedreiging vormt, niet alleen voor Israël maar voor iedere christen.

Uitg. 268 pag. pb. In mooie staat!