Geen producten (0)
 

Stuiveling,G.- Gerbrand Adriaensz. Bredero, Amsteldammer

€ 7,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

Geen stad ter wereld is meer bezongen door dichters dan Amsterdam. Geen Nederlandse dichter kan met meer recht "Amsteldammer" genoemd worden dan Bredero. Niet alleen bracht de Bredereherdenking ons een monument te Amsterdam, maar ook de volledige heruitgave van zijn werken (zie de ach terfla p ) . In het kader van de grote Brederouitgave verscheen in 1970 het "M emoriaal van Bredere", samengesteld door Garmt Stuiveling. U hebt nu een goedkopere uitvoering daarvan in

Alles wat tot nu toe in de archieven kon worden teruggevonden over Bredero en zijn directe omgeving is bijeengebracht en chronologisch afgedrukt in dit magnifieke boek. Het is tevens een historisch overzicht van Bredero's tijd, ruim voorzien van ill ustraties. Een unieke beschrijving van een unieke dichter, in een unieke stad, dat is het Memoriaal.

Een boek om in te "grasduinen", een leesboek, een kijkboek. Een boek voor Amsterdammers, voor Bredero-bewonderaars, voor allen die geïnteresseerd zijn in de Gouden Eeuw van de Nederlandse Geschiedenis.

Noorduijn, Culemborg, 260 pag. pb. In goede staat!