Geen producten (0)

Vreugdenhil, Mies - Saskia trilogie

€ 9,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

Saskia van der Steen nis egentien jaar. Ze woont nog bij haar ouders thuis en werkt in een modeboetiek. Sinds kort heeft ze verkering met Koen - in het geheim, want over zaken van kerk en geloof denkt hij heel anders dan zij. Voordat Saskia hierover een beslissing heeft kunnen nemen, gebeuren er dingen waardoor haar leven totaal op z'n kop komt te staan.

Dan gaat Saskia zelfstandig wonen en uiterlijk lijken de moeilijkheden zich door een onverwachte gebeurtenis op te lossen. Maar dat is slechts schijn. Innerlijk voelt Saskia zich ontredderd en ziet ze de toekomst met angst tegemoet. Totdat ze na een tijdje Jaap ontmoet...

Een nieuw begin voor Saskia begint met de huwelijksdag van Saskia en Jaap. Ze betrekken een flatje in het dorp waar Jaap is opgegroeid en zijn werk heeft. Saskia schijnt heel gelukkig te zijn, maar toch ontbreekt er iets aan het geluk. Als bij haar vriendin Bepke een tweeling wordt geboren, ervaart Saskia pijnlijk het gemis van haar eigen kindje. Na verhuizing naar een nieuwbouwwijk begint daar voor Saskia een nieuwe, gelukkige tijd.

Een boeiend en levensecht verhaal, dat zich ook afzonderlijk laat lezen.

Uitg. Groot Goudriaan, 425 pag, gebonden, in zeer mooie staat! Complete trilogie in 3 afzonderlijke delen volgens 1e foto!