Geen producten (0)
 

Katalin, Gyori - Avontuur op Wolkeneiland

€ 4,95
Op voorraad
Omschrijving

Ben knipte zijn zaklamp aan. Toen het licht weerkaatst werd door slierten mist, werd hij bang. Zoiets had hij nog nooit gezien. Wat moest hij nu doen?

Ben is kwaad. De zomervakantie is net begonnen en hij wil met zijn vader en moeder op vakantie. Maar zij maken steeds ruzie en nu hebben ze ook nog een vreselijk plan bedacht. Hij moet van hen naar een zomerkamp … Zijn ouders sturen hem naar een kamp op Wolkeneiland.
Ben besluit dat hij alles en iedereen op het kamp zal verafschuwen. Maar bij aankomst valt het kamp mee. Árpi, zijn nieuwe vriend, is altijd vrolijk en Jonathan, een van de kampleiders, is superaardig. Toch wil Ben vluchten en op een nacht besluit hij om, samen met Árpi, van het Wolkeneiland te ontsnappen.
Als Ben en Árpi het grote meer opvaren, wordt het steeds mistiger. De wind steekt op … en ze weten niet meer wat ze moeten doen. Hoe moeten ze ooit weer veilig aan land komen? Wie kan Ben en Árpi nu nog redden?

Gyori Katalin heeft met 'Avontuur op Wolkeneiland' een herkenbaar verhaal geschreven. In dit spannende boek komen belangrijke geloofsvragen aan de orde.

Uitg. de Banier, 262 pag. gebonden, laatste exemplaar!