Geen producten (0)
1 2
 

Burghout, Adri - Redskins in vrije val (3)

€ 3,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

Er klinkt een doffe dreun buiten het vliegtuig. Met een ruk draait Henk zich om en kijkt door het raampje naar buiten. Nog juist ziet hij de complete propeller van de gondel afbreken en wegspringen. Meteen begint de Fokker te duiken. Voor en achter Henk klinkt gegil.

Het vliegtuig waarin Henk op weg is naar Kamp Holland, stort midden in de winter neer in de ruige Afghaanse bergen. Als door een wonder overleven de passagiers het. Al snel komt Henk erachter dat de crash geen ongeluk was, maar een aanslag. Ze moeten zo snel mogelijk hulp zien te vinden. Maar de bergen zitten vol Talibanstrijders die popelen om de aanslag af te maken...

Ondertussen gaan Erik en zijn collega-Redskins op zoek naar het verdwenen vliegtuig. Als ze het wrak eindelijk vinden, is de romp opvallend intact. Maar er is geen spoor van de inzittenden te bekennen. Waar zijn ze gebleven?

Redskins in vrije val is het vervolg op Redskins in de knel en Redskins in gijzeling, maar kan ook afzonderlijk gelezen worden. Vanaf ca. 11 jaar.

144 pagina's gebonden. In mooie staat, naam in boek