Geen producten (0)
1 2
 

Hammengam Lijda - Snoepmuizen en feestvarkentjes

€ 6,95 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

23 grappige voorleesverhalen voor peuters en kleuters van Lijda Hammenga. Van deze auteur verschenen eerder voorleesboeken over Mijntje. ‘Hallo, met Mijntje’ en Mijntje en Olle – bellen blazen.Hammenga werkte jarenlang met jonge kinderen in het basisonderwijs en voelt deze leeftijdsgroep goed aan.

Aan de verhalen van Lijda Hammenga kun je merken dat ze ervaring heeft in het schrijven van voorleesverhalen. Het zijn verhalen met een leuke plot, goed geschreven, fris van taal met leuke taalgrapjes (kro-kusjes en glas-kusjes) en heel geschikt voor een voorleesverhaal-tussendoor. Papa heeft een leuke rol in de verhalen en zal de moderne papa’s vast aanspreken.

In dit boek maken we kennis met Tijn, die een nieuw overbuurmeisje krijgt, Tinka. De twee worden vriendjes en spelen samen. Meestal zonder problemen, soms met kleine ruzietjes. ‘Mag je wel steppen op de stoep?’ ‘Tijn mag geen draak tekenen en daarom is het groene krijt weg’. Met grapjes met papa en opa. Opa ziet een nestje met gekleurde eitjes in de heg. Hoe kan dat nou? En bij het hardlopen met papa halen ze helaas nét de ijstent niet. Wat jammer! Nét te ver. En Tijn vindt in de bouwmarkt gelukkig een wc om even te plassen.

Gewoon heel erg leuk om aan je (klein-) kinderen voor te lezen, thuis of op school of in de kinderopvang.

Uitg. Columbus, 56 pag. in goede staat!   Is zeldzaam en nieuw niet meer te krijgen. Slechts 6,95!