Geen producten (0)
1 2
 

Nowee, P. - Arendsoog extra (zeldzaam)

€ 15,99 (inclusief btw 9%)
Op voorraad
Omschrijving

Arendsoog Extra is verschenen toen het 45 jaar geleden was dat de eerste Arendsoog uitkwam, de 50e Arendsoog uitkwam en de 4.000.000e Arendsoog verkocht werd. Zoveel gebeurtenissen schreeuwden gewoon om een speciale uitgave.

De Arendsoog Extra bevat vier verhalen:

Arendsoog en de bende van Bad Bill:
Arendsoog en Witte Veder woorden door de gouverneur van Arizona gevraagd de bende van de beruchte Bad Bill gevangen te nemen. Veel spannende avonturen volgen. Zullen Arendsoog en Witte Veder ook dit avontuur tot een goed einde weten te brengen?

Arendsoog en de Cushmanclan:
Arendsoog en Witte Veder worden gevraagd om achter de plannen van de "Cushmanclan" te komen. Deze familie woont al jaren in een grote vallei. Na veel avonturen komen Arendsoog en Witte Veder erachter dat de Cushmanclan een eigen staat wil stichten...

Arendsoog en de merkwaardige Mrs. Turpin:
Arendsoog's hulp wordt ingeroepen door de oude Mrs. Turpin. Zij wil met 85.000 dollar naar haar zwager in Mexico gaan. Een zekere Mike Douglas probeert dit echter te voorkomen. Arendsoog en Witte Veder worden gevraagd haar te begeleiden...

Arendsoog en "De Drie"
In dit avontuur moeten Arendsoog en Witte Veder het opnemen tegen een drietal schurken dat nergens voor terugdeinst en altijd weet te "verdwijnen" als ze worden achtervolgd.

152 pag. gebonden. In zeer mooie staat! Opbrengst Adullam Gehandicaptenzorg!